Open dag OPO Furore 2017

Geplaatst op 10 maart 2017

Woensdag 22 maart hebben we weer onze jaarlijkse open OPO-dag. Deze keer is de open dag in een andere vorm gegoten. Toevallig viel onze open dag samen met de landelijke Grote Rekendag. Wij hebben daarom besloten om deze 2 dagen te combineren, vandaar de titel De Grote Open Rekendag.

Het thema van De Grote Rekendag is dit jaar: Meten, Bewegen en Construeren! Woensdag 22 maart belooft een dynamische dag te worden met verschillende rekenactiviteiten, die we normaliter niet kunnen doen tijdens de rekenlessen. In de verschillende groepen zal op eigen niveau hiermee worden gewerkt en kunt u een kijkje in de klas nemen.

’s Avonds hebben we dan weer onze gebruikelijke kijkavond en kunt u komen bewonderen, hoe er zoal in de verschillende groepen met dit onderwerp is gewerkt.

Opening
We starten op het plein met de opening van deze dag, waar alle kinderen bij betrokken zijn. Vandaar onze oproep om hier aanwezig te zijn om 8.15 uur. De kinderen gaan eerst op de plek staan, waar we ons ook ’s middags verzamelen voordat we naar binnen gaan. Hier krijgen ze van hun juf/meester hun eigen huisnummer uitgereikt en dan zoeken ze zelf hun plek in de Bolderstraat. We hebben vanmorgen geoefend en dat ging al aardig. De rest ziet u woensdag!

Na de opening op het plein gaat iedereen rustig naar binnen en start het programma in de klassen. We hebben deze keer een iets andere invulling met verschillende rekenactiviteiten. U kunt in alle klassen kijken, mits het programma door het aantal kijkende ouders niet teveel wordt verstoord. U kunt tot 10.00 uur een kijkje nemen in de verschillende groepen.

’s Avonds is er een kijkavond voor alle belangstellenden van 19.00- 20.00 uur. We hopen u allen te zien!!!!!