Heeft u een vraag?

Verslag van de Open dag OPO Furore 2018

Geplaatst op 15 maart 2018

Op woensdag 14 maart 2018 hadden we Open Dag op OBS De Bolder. Het thema was: "Uit de Kunst". Om 08:15 uur waren alle leerlingen, samen met hun ouders, op het schoolplein. Vol spanning keken ze uit naar wat er ging gebeuren. Meester Peter en meester Rogier verwelkomden iedereen. Daarna werd juf Marga Zitman, bibliotheekconsulente van onze schoolbibliotheek, op het podium geroepen door twee zusters. Juf Marga nam afscheid van onze school en werd op een ludieke manier bedankt.  

De scheepstoeter ging af en het standenbeeldenspel werd officieel gestart! De juffen en meesters waren allemaal standbeelden en beelden een beroep uit. De leerlingen, samen met de ouders,  moesten raden welke beroepen de leerkrachten uitbeelden. In deze kunstzinnige standbeelden zagen we verschillende beroepen: o.a. een stewardess, kraamverzorgster, zangeres, profvoetballer, zusters, een dokter, kraamverzorgster, tandarts, kok, dierenarts, boerin en profdarter. Ouders konden tot 10:00 uur lessen volgen in de groepen.

's Avonds was er een kijkavond van 18:30 tot 19:30 uur. In alle groepen hadden leerlingen gewerkt aan verschillende kunststromen. Het was een gezellige en "Stijlvolle" avond! 

« Terug naar nieuwsoverzicht