Wat heeft de Projectgroep dit schooljaar gedaan?

Geplaatst op 25 mei 2019

Dit jaar heeft de projectgroep diverse opdrachten uitgevoerd. Het doel was dit jaar om inzicht te krijgen in je eigen denkstijl en hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Samenwerken is hierbij een belangrijk onderdeel. Er zijn allerlei activiteiten aan bod gekomen zoals: maak de “verst-komende” dominostenenrij, een knikkerbaan bouwen en een katapult ontwerpen.

Daarnaast is door de leerlingen van groep 7/8 aan een lapbook met onderwerp naar eigen keuze gewerkt. Groep 5/6 heeft een digitaal prentenboek gemaakt en heeft deze bij de kleutergroepen gepresenteerd. Na het uitproberen van een escaperoom, gebouwd door juf Desiree, gaan de leerlingen zelf een escaperoom ontwerpen en uitvoeren voor de eigen klas. Dit zal in de laatste periode van dit schooljaar plaatsvinden. Lees hier meer over de projectgroep.