Opbrengst Kinderpostzegels

Voor de opbrengst van de kinderpostzegelactie ontvingen wij het gouden certificaat voor 'Superschool'! Maar liefst € 5.184,74 hebben de groepen 7 en 8 opgehaald.

Terugblik Sinterklaasviering

Woensdagochtend 5 december 2018 was het een gezellige drukte op het plein. Waarom reed Piet nu steeds rondjes op zijn step?

Workshop 'Slagdromen' in de groepen 4 en 4/5

De leerlingen van de groepen 4 en 4/5 hebben de workshop “Slagdromen” gevolgd van meester Henri de Boer. Bekijk snel de video voor een impressie.

Re-Share kledinginzameling

Geplaatst op 21 november 2016

Van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november houden wij weer een kledinginzameling. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding en schoenen. De geldelijke opbrengst komt ten goede aan de leerlingen van onze school. Dit keer is de opbrengst bedoeld voor nieuwe speeltoestellen op het plein. Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. U kunt de zakken met kleding bij de hoofdingang (Smallsteps ingang) neerzetten.