OBS De Bolder gaat naar Robotics evenement

We gaan woensdag 21 februari naar schouwburg De Harmonie in Leeuwarden om mee te doen aan het Edu Robotics Evenement. Lees hier het artikel waarmee we in de Drachtster Courant zijn verschenen.

Waarom 15 minuten lezen per dag?

De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat en leesvaardigheid groeien direct.

Communicatieplan UPDATE

Eind vorig jaar is het communicatieplan al kort behandeld in de Bolderberichten. Dit plan is nu bijna afgrond en kan binnen het team en later de MR worden besproken.

Re-Share kledinginzameling

Geplaatst op 21 november 2016

Van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november houden wij weer een kledinginzameling. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding en schoenen. De geldelijke opbrengst komt ten goede aan de leerlingen van onze school. Dit keer is de opbrengst bedoeld voor nieuwe speeltoestellen op het plein. Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. U kunt de zakken met kleding bij de hoofdingang (Smallsteps ingang) neerzetten.