Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Re-Share kledinginzameling

Geplaatst op 21 november 2016

Van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november houden wij weer een kledinginzameling. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding en schoenen. De geldelijke opbrengst komt ten goede aan de leerlingen van onze school. Dit keer is de opbrengst bedoeld voor nieuwe speeltoestellen op het plein. Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. U kunt de zakken met kleding bij de hoofdingang (Smallsteps ingang) neerzetten.