Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Kinderboekenweek Vriendschap en kom erbij!

In het kader van het thema: Vriendschap en kom erbij! hebben de Kinderboekencomit├ęs van pcbo Het Anker en obs De Bolder een aantal gezamenlijke activiteiten ondernomen.

Tomke in de groepen 1/2

In de Kinderboekenweek hadden we Tomke op bezoek in de kleutergroepen! Tomke is bij de kinderen bekend van de Friese voorleesboekjes en verhaaltjes in 'Tomketiid".

Geplaatst op 20 november 2015

Damtoernooi
Op woensdag 28 oktober hebben 5 leerlingen van onze school aan het jaarlijkse damtoernooi voor basisscholen mee gedaan en met succes. Er deden dit jaar 23 viertallen aan mee en onze
school eindigde op de zesde plaats! Een prima prestatie van Mats, Thijs, Yoran, Julian en Bas. It Maitiidslibben uit Opeinde bezette de eerst vier plaatsen en de Voorde eindigde nog net
voor ons. Het was een spannende en gezellige middag in de kantine van sportcentrum Drachten.

Bowlingtoernooi
Op donderdag 12 november hadden de leerlingen van groep 7 en 8 het jaarlijkse bowlingtoernooi. Er was dit jaar veel belangstelling voor het bowlen. In 4 groepen hebben de leerlingen elk 5 rondes gespeeld. Uiteindelijk had Dagmar Smit de hoogste score en ging naar huis met een mooie prijs. Gefeliciteerd Dagmar! Alle leerlingen hebben het ontzettend goed gedaan en de scores lagen dicht bij elkaar. Voor iedereen petje af!!