4e kleutergroep na de kerstvakantie!

Na de kerstvakantie ontvangen we extra gelden, zodat we groep 1d tot de zomervakantie tot 14.00 uur volledig zelfstandig kunnen laten draaien.

Kerstkransen en kerststukjes maken

Zoals elk jaar maakten de leerlingen in de laatste week voor kerst een kerstkrans of een kerststukje. Het was heel mooi om te zien dat de oudste leerlingen de jongste leerlingen hielpen.

Foute kersttruiendag

Op vrijdag 14 december hadden alle juffen en meesters en veel leerlingen een foute kersttrui aan. Naast dat het een leuke en ludieke actie was zat er ook een gedachte achter.

Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Geplaatst op 19 februari 2018

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken. Ze maakten kennis met de trainer van KV Drachten en hebben genoten van de wedstrijd, patat en limonda! Zie ook deze tekst uit het programmaboekje.