Pop in de school

De bovenbouwgroepen zijn gestart met 'Pop in de school'. Ze maken de komende week kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren allerlei liedjes aan.

OBS De Bolder groeit!

Het leerlingenaantal op onze school groeit behoorlijk! In overleg met het bestuur starten we op 1 januari 2019 een 4e kleutergroep.

Gymles in de iSpace gymzaal

De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 krijgen gymles in de hypermoderne en interactieve iSpace gymzaal. Gymdocent meester Robert geeft interessante en leerzame gymlessen.

Leerlingen OBS De Bolder op bezoek bij KV Drachten

Geplaatst op 19 februari 2018

Omdat Simon een prijsvraag had gewonnen tijdens het schoolkorfbaltoernooi op 13 december werden de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 afgelopen zaterdag uitgenodigd om een wedstrijd te bekijken. Ze maakten kennis met de trainer van KV Drachten en hebben genoten van de wedstrijd, patat en limonda! Zie ook deze tekst uit het programmaboekje.